Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Lukačovičova televize navýší objem českého obsahu, nasadí vlastní seriál Revír

09:13, 13. 12. 2022

Více "klasického" i nového českého obsahu - to je cesta, kterou se v příštím roce vydá televize Seznam.cz TV (majitel miliardář Ivo Lukačovič). V rámci nové strategie nasadí oblíbené české detektivky ze 70. a 80. let, komedie, filmovou klasiku i osvědčené tuzemské seriály.

Na jaře roku 2023 čeká diváky Seznam.cz TV u televizních obrazovek nový osmidílný komediální seriál Revír z mysliveckého prostředí. V hlavních rolích se představí David Prachař, Jaromír Dulava, Marek Taclík, Kristína Svarinská, Linda Rybová, Jitka Sedláčková, Ondřej Pavelka a David Matásek. Stanice uvede rovněž další díly pořadu Moje místa a hudební soutěž Jukebox Honzy Dědka.

Úterní a čtvrteční večery budou patřit českým filmům jako například Dobrý voják Švejk, Světáci, Poslušně hlásím, Škola základ života. Dále komedie Slunce, seno, jahody, Slunce, seno a pár facek, Vesničko má středisková nebo Na samotě u lesa. Do sobotních večerů televize nasadí české seriály, kupříkladu obávaný Chlapci a chlapi (od ledna) v hlavní roli s Martinem Zounarem a Evou Vejmělkovou nebo Třetí patro (foto) z prostředí socialistické učňovské mládeže.

Seznam.cz TV dle vlastních slov navyšuje svůj share, od ledna tohoto roku, kdy měsíční share činil 0,89 procenta, se share v listopadu zvýšil na 1,39 procenta v cílovce 15 až 69 let. Zde programové schéma pro prime time jarní sezóny 2023: