Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Deus s Dufkem (ex-AdHackers) rozjíždějí novou komunikační agenturu PBAd

10:48, 10. 5. 2024

Dva manažeři, kteří donedávna figurovali v agentuře AdHackers (Jan Řehák), se rozhodli udělat pro sebe a rozjíždějí novou komunikační agenturu PBAd. Jde o reklamní tvůrce Michala Deuse (vlevo) a Jana Dufka (vpravo), kteří začátkem roku opustili AdHackers, kde byli spoluvlastníky a působili v rolích výkonného a kreativního ředitele. V této agentuře už dále nijak nefigurují..

V týmu nové agentury je ještě Alexandra Deus (uprostřed), se kterou jsou již několik let spoluvlastníky produkční agentury Premium Bananas Production. Ta se věnuje především natáčení reklam, videí a obsahu pro sociální sítě.

"Produkci samozřejmě nabízíme dále, ale rozhodli jsme se nabízet i agenturní služby. Univerzální spojení produkce a kreativy je něco, co po nás klienti stále častěji chtějí. Potřeba tvorby především pro digitální média maže hranice mezi agenturní a produkční prací a je zapotřebí umět obojí bez nutnosti najímat třetí strany," uvedl Dufek. Ten v PBAd rovněž bude působit jako kreativní ředitel.

Agentura PBAd se chce soustředit především na klienty, kteří pracují s rozpočty se kterými se jim do velkých agentur nevyplatí jít. "Všechny velké síťové agentury vám budou tvrdit, že dělají pro všechny klienty stejně, ale není to pravda. My umíme nabídnout víc. Chceme klientům nabízet agenturní služby a produkci za přijatelné ceny," doplnil Deus, který v PBAd zastává funkci CEO.

PBAd bude fungovat pod společností Premium Bananas, která bude zastřešující firma, ale značky a služby budou oddělené. V Premium Bananas Deus a Dufek každý vlastní po 42,5 procenta, zbylých 15 procent pak Alexandra Deus.