reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Prima nasadí „extrémní“ seznamovací show s Terezou Pergnerovou

13:37, 26. 6. 2024
Televize Aleš Borovan

Jak jsme informovali již dříve jako první na trhu, televize Prima v uplynulých měsících točila v zahraničí novou "extrémní" seznamovací show. Nyní oficiálně uvolnila další podrobnosti. Moderátorkou licenční show Honeymoon bude Tereza Pergnerová (foto).

Prima pořad točila na jednom z filipínských ostrovů. Náklady se pohybovaly ve vyšších desítkách milionů. "V tomto odvážném a originálním formátu se budoucí páry poprvé setkají na speed datingu. Jedna minuta rozhodne o tom, kdo z dvaceti mužů a dvaceti žen vytvoří pár a odletí na druhý konec světa. Ihned poté se jeden druhému zaslíbí při intimním svatebním obřadu v prostředí exotických Filipín. Po obřadu jsou odvezeni na opuštěnou pláž, kde je čeká životní dobrodružství s minimem prostředků," uvedla komerční stanice.

"Jsem moc ráda, že divákům přinášíme reality show, která na obrazovkách Primy chyběla, zároveň cítím velkou radost z toho, že Honeymoon - líbánky k nepřežití moderuje Tereza Pergnerová," uvedla výrobní ředitelka skupiny Prima Lucia Kršáková. Honeymoon se již "brzy" objeví na streamovací platformě Prima+.

Prima se tak inspirovala u konkurenční Novy a vyrobila nový pořad, který se pohybuje někde na pomezí nedávno skončené reality show Survivor a seznamovacího herního pořadu Love Island (rovněž TV Nova).