reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Nova na podzim nasadí nový seriál s Miroslavem Donutilem nebo show s Pavlem Zedníčkem

14:25, 8. 8. 2024
Televize Aleš Borovan

Velkou nálož premiérových, ale i pokračování známých seriálů a show si pro podzimní schéma připravila televize Nova (majitel PPF). Novinkou bude seriál s Miroslavem Donutilem nebo seriálový titul režiséra Jiřího Vejdělka. V nové show se objeví Pavel Zedníček.

Seriálové portfolio Novy se na podzim rozroste o "titul plný tajemství", osmidílná série Záhadné případy (foto) s Miroslavem Donutilem (produkce Bionaut Vratislava Šlajera), nebo o Taneční od režisérského hitmakera Jiřího Vejdělka. Novinkami jsou také gastronomická show Hell´s Kitchen s Radkem Kašpárkem nebo reality show plná romantiky Bachelor Česko (o řadě novinek jsme informovali dříve).

Na obrazovky se po letech vrací v roli moderátora Pavel Zedníček v nové komediální show Možné je všechno! Zedníček si do každé epizody pozve vždy šest slavných hostů, mezi nimi budou například Ondřej Sokol, Eva Burešová, Marek Taclík, Petra Nesvačilová, Jakub Štáfek, Jitka Čvančarová, Jiří Mádl, Hana Vagnerová, Martin Pechlát a mnoho dalších známých tváří.

Nova si připravila i novou řadu seznamovací show Love Islandu. S novými příběhy se vracejí úspěšné stálice Jedna rodina (dvakráte týdně), nebo Kriminálka Anděl (šestá řada) a do jubilejní dvacáté sezony vstupuje Ulice, jejíž tvůrci si pro diváky připravili "celou řadu překvapivých zvratů a velkých návratů". Série z dílny Voyo Originál se na podzim rozroste o pokračování drzého komediálního seriálu Sex O´Clock o jedné ne tak úplně normální rodině ze Zlína.

Celé programové schéma TV Nova na podzim 2024: