reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Televize Seznam na podzim nabídne „fousaté“ Profesionály a letité komedie jako Starci na chmelu

17:28, 12. 8. 2024

Televize Seznam.cz TV (majitel Seznam.cz) v podzim schématu 2024 vsadí zejména akviziční nabídku letitého obsahu a na opakování některých svých starších titulů (Revír). Hlavním pilířem bude tuzemský obsah, který obsadí hned tři prime time - úterní krimi, středeční seriály a čtvrteční komedie. Je to schéma, které v porovnání s konkurenční Primou nebo Novou stálo zlomek nákladů.

Z  českých filmů diváci uvidí například filmy Starci na chmelu, Šest medvědů s Cibulkou, Adéla ještě nevečeřela, Noc na Karlštejně, Jáchyme, hoď ho do stroje nebo na cyklus o básnících. Z detektivek pak třeba na filmy Holka na zabití, Smrt stopařek, Jeden z nich je vrah a z krimi seriálů na Stopy zločinu v hlavní roli s Jiřím Bartoškou, Případy pro zvláštní skupinu s Terezou Brodskou, Jiřím Schmitzerem a Josefem Somrem nebo Případy podporučíka Haniky s Vladimírem Dlouhým.

Páteční večer bude určen zahraničním akvizicím, které již český divák viděl x krát. Obrazovka Seznam.cz TV bude patřit komediím s Terencem Hillem a Budem Spencerem, zábavu do domácností přinesou i filmy Sexy Pistols, Pařba ve Vegas, Pařba v Bankoku, Pařba na třetí či Wasabi. Na sobotní večer zařadí televize prastarý britský seriál Profesionálové.

Podrobnější schéma podzimu na Seznam.cz TV zde: