reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Nova vrací na obrazovku seriál Jedna rodina, hit úterních a čtvrtečních večerů

13:49, 28. 8. 2024
Televize Aleš Borovan

Na obrazovky TV Nova se po letní přestávce vrátil seriálový hit Jedna rodina (foto), který stanici našlehává sledovanost během úterních a čtvrtečních večerů. V seriálu se opět objeví herci a herečky Petra Nesvačilová, Petr Čtvrtníček, Tomáš Jeřábek, Filip Blažek, Tereza Kostková, Berenika Kohoutová nebo Pavel Zedníček.

Známé postavy seriálu doplní v letošní podzimní sezoně i několik nových tváří. Klinika IVF má už nějaký čas novou primářku, která u svých podřízených moc oblíbená není. Tu zahraje Alice Bendová. "Tajně jsem si přála, aby ta role byla záporná, necharakterní, možná trochu zlá a aby měla nějaké tajemství. Darja Hoch tohle všechno má, dokonce dostala ještě něco málo navíc. Je důležité si u ní položit otázku, proč se chová tak, jak se chová. To bude pro diváky velké překvapení," uvedla Bendová.

Včera nasazený díl Jedné rodiny vidělo 482 tisíc diváků v cílové skupině 15+. Průměrná sledovanost jarní řady 2024 se pohybovala nad 600 tisíc v 15+. Seriál na Nově odstartoval v lednu 2023. Konkurenční Prima proti Jedné rodině již dlouhodobě nasazuje seriál ZOO. V průběhu podzimu proti Jedné rodině by měla nasadit i doposud utajovanou seriálovou novinku (více v sekci pro předplatitele).