Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Barrandov v úpadku na podzim nasadí seriál Police Delta nebo akviziční Most

09:17, 1. 9. 2024
Televize Aleš Borovan

Televize Barrandov, která je nyní v úpadku a má soudem povolenou reorganizaci, na podzim nasadí seriál z policejního prostředí, soutěžní pořad s Vlastou Korcem nebo akvizici severské detektivky. Podzimní sezóna na TV Barrandov začíná od 16. září.

Hlavní novinkou bude seriál z policejního prostředí Policie Delta (foto), ve kterém budou diváci svědky policejních zásahů. Příběhy ztracených dětí, podvedených důvěřivců i zlodějských gangů. Ukradená auta, loupežná přepadení i pokusy o vraždu. To vše řeší policejní hlídky z týmu Delta. S nasazením nového seriálu Policie Delta se mění časy nasazení dalších pořadů: Šťastná 7 bude nově začínat v 17:50, Naše zprávy v 18:45, Vaše peníze v 18:55 a VIP svět v 19:55 (viz schéma dole).

"Je hodně důležité udržet rovnováhu mezi zábavou a věrohodností. Oboje je důležité a pro nás je zásadní, aby policejní práce byla provedena profesionálně, tedy tak, jak by policejní hlídka zasahovala při jejich práci. Momentálně nám dává zabrat hlavně počasí, protože je venku přes 30°C a běhat v policejní výstroji není pro naše hlídky vůbec jednoduché,“ uvedl k natáčení režisér seriálu Erik Kahle. Všichni, kteří vystupují v rolích policistů, podle televize byli nebo stále jsou ve službě u Policie ČR nebo městské policie.

TV Barrandov si do pátečního prime time připravila soutěžní show Hvězdná 7, do které si moderátor Vlasta Korec bude zvát známé české osobnosti a jejich blízké. Mezi novinky bude patřit i druhá série severského akvizičního krimi seriálu Most. Tu stanice nasadí od 12. září v prime time každé úterý a čtvrtek. Středy a neděle budou nadále patřit romantickým filmům.