reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

T-Mobile zvedne ceny některých svých televizních tarifů

Mobilní operátor T-Mobile od 4. listopadu zvýší ceny některých tarifů televizní služby Magenta TV, která nabízí sledování desítek televizních programů. Předplatné naroste zejména u tarifů L a XL, které se od listopadu přejmenují na L Plus a XL Plus.

Zatímco u L je aktuální cena 599 korun, od listopadu by to mělo být 699 korun na měsíc. Podobně o 100 korun naroste měsíční platba za XL/XL Plus - na 999 korun. U tarifu M/M Plus operátor zvedne měsíční cenu ze 499 korun na 549 korun a u tarifu S/S Plus se cena 399 korun za měsíc nezmění. "Pro naprostou většinu uživatelů (včetně například Magenta 1) jde o změnu ceny v rozsahu do 5 procent," uvedla tisková mluvčí T-Mobile Patricie Šedivá.

Jednotlivé tarify se rovněž rozšíří o nové programy, například S Plus o BBC Earth, ostatní tarify o Nova Sport 5 a 6. S aktualizací nabídky Magenta TV již podle společnosti nebude možné přistupovat do Voyo a Voyo Start.

Od 4. listopadu budou mít všichni stávající uživatelé Pevného internetu od T-Mobile nastaveno výhradně aktuálně nabízené tarifní portfolio. Obě nabídky bude možné i nadále kombinovat pod Magenta 1 a Magenta 1 Business. "Stávající zákazníci Pevného internetu budou v listopadu převedeni na aktuální tarify, které byly uvedeny v minulém roce. Z původních 16 zůstane v rezidentní nabídce 7 tarifů: xDSL Internet s rychlostmi 20, 50, 100, 250 Mbit/s, dále také FTTx Internet 250, 500, 1000 Mbit/s."

Digitální a satelitní televizi Magenta TV podle údajů firmy využívá 274 tisíc zákazníků. Součástí nabídky je také VOD služba Videotéka, která se s novými tarify Magenta TV Plus a Magenta TV SAT Plus dočká rozšíření a bude v ceně tarifů S Plus a vyšších. Videotéka nově přinese více než 4 tisíce filmů a seriálů různých žánrů. "Nebudou chybět dětské pořady jako Mach a Šebestová nebo Ovečka Shaun. Dále také dokumenty, dramata, komedie, publicistika, ale i oblíbené české klasiky jako Kolja či Pelíšky a také nedávno natočený film Jan Žižka (foto)."