reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

A 11 spolu s týmem manažerů spouští novou komunikační agenturu Frankline

18:41, 18. 9. 2024

Mediální skupina A 11 Group (Aleš Zavoral, Daniel Šopov) a tým zúčastněných manažerů startuje novou agenturu Frankline, která bude zahrnovat strategickou komunikaci, výkonnostní marketing a public relations.

Frankline se dělí na dvě divize  - Frankline Digital, která se specializuje na výkonnostní marketing, a Frankline PR, orientovaná na strategickou komunikaci a vztahy s veřejností. Frankline Digital řídí Kateřina Deml (druhá zleva), zatímco vedení Frankline PR má na starosti Ondřej Fér (první zprava).

Ve společnosti Frankline Digital má Kateřina Deml 30 procent, Alena Vlková 30 procent a Frankline PR 40 procent. Samotnou firmu Frankline PR vlastní A 11 Group ze 70 procent a Fér z 30 procent. Frankline původně vznikla sloučením společností Nanosekunda a A11PR.

Agentura Frankline pro své klienty využívá kromě jiného technické a provozní zázemí A 11, která provozuje i celoplošnou televizi A 11 TV. "Vznik Frankline reaguje na poptávku klientů po účinné a přímočaré komunikaci koordinované na mnoha platformách," uvedl Šopov (první zleva).