Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Nova točí další řadu Specialistů, nově do ní nastoupí Lupták nebo Steinmasslová

09:30, 27. 9. 2024
Televize Aleš Borovan

Televize Nova v těchto začala točit novou, již jedenáctou řadu krimi seriálu Specialisté (foto). Do titulu nastoupí noví herci - tým forenzních techniků tak například posílí Ivan Lupták a "kapitána Petra Hájka (Vojtěch Vodochodský) zase při vyšetřování občas potrápí Milena Steinmasslová jako kamarádka jeho babičky".

V 11. řadě Specialistů se rovněž objeví herci Martin Dejdar, Jiří Hána nebo David Prachař. Výkonnou produkci má opět na starosti DNA Production Rastislava Šestáka a Petera Bebjaka, první bloky dílů jedenácté řady režírují Peter Magát a Matúš Ryšan.

"Jedenáctou sérii bych charakterizovala jako ještě pestřejší a nabitou vzrušením než kdykoli předtím. Ve všech devatenácti nových epizodách tak diváky čekají nejen napínavé kriminální zápletky s řadou překvapivých zvratů, ale i humorné či poklidnější momenty. Specialisté jsou zkrátka zpět v akci, přičemž nebojují jen se zločinem, ale musí se vyrovnat i se změnami v jejich osobních životech a porovnat si musí i vztahy uvnitř vlastního týmu," uvedla kreativní producentka seriálu Heike Richter-Karst.

Seriál se vysílá od roku 2017. Letos na jaře Nova na televizních obrazovkách představila již desátou řadu Specialistů. Nové díly krimi seriálu podle stanice v průměru sledovalo 25,19 procenta diváků u televizních obrazovek ve věkové kategorii 15 až 54 let, v širší cílové skupině 4+ jej vidělo v průměru 1,153 milionu diváků.