reklama
reklama
Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

TV Prima do podzimního souboje pošle seriály Duch II, Dvojka na zabití 2 nebo reality show Zrádci s Vojtou Kotkem

17:29, 1. 8. 2024
Ostatní Aleš Borovan

Podzimní programové schéma televize Prima (majitel Ivan Zach) bude kombinovat nové řady známých seriálů, další řadu Česko Slovensko má talent a premiérové reality show. Novinky se budou vysílat jak v terestrice, tak streamovat na Prima+.

V seriálovém segmentu Prima pošle do souboje o diváka další díly dlouhoběžkového seriálu ZOO a druhé řady sérii Ducha a Dvojka na zabití (středa a sobotní večery). V reality show nabídce komerční stanice budou dominovat "extrémní seznamovací show" Honeymoon - líbánky k nepřežití (psali jsme již dříve; určeno pro Prima+) s Terezou Pergnerovou a reality hru Zrádci s moderátorem Vojtou Kotkem (foto).

Páteční večery budou i letos patřit show Česko Slovensko má talent. Aktuální dvanáctý ročník nabídne pět porotců v každém dílu - ke stálicím, jako jsou Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a Jaro Slávik, se přidají Leoš Mareš, Eva Burešová a Mária Čírová. Složení poroty tak bude v každém dílu jiné. Moderátory zůstávají David Gránský a Jasmina Alagič Vrbovská.

Podzimní programové schéma Primy bude obsahovat i soutěže Máme rádi Česko, Inkognito a Prostřeno! nebo talkshow 7 pádů Honzy Dědka a Show Jana Krause. Podrobné schéma viz zde: