Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Úspěch ČT: Výbornou Show v novém vysílacím čase vidělo přes půl milionu diváků Hráči dne

07:48, 8. 10. 2024
Televize Aleš Borovan

Tah České televize s přesunem talk show moderátorky Lucie Výborné Výborná Show do nedělního slotu, kde dřív býval problematický a kontroverzní pořad 168 hodin, se vydařil. Výbornou Show si v neděli 6. října podle ČT nenechalo ujít 544 tisíc diváků, tedy téměř pětina všech přítomných u televizních obrazovek. Pozvání do pořadu přijali prezident České republiky Petr Pavel, prezident Společenstva kominíků ČR Jaroslav Schön a bývalý prezident Komory záchranářů ZZS ČR Radomír Vlk (foto). Výbornou Show vysílá ČT1 každou neděli od 21:30.

"Pořad Lucie Výborné zaznamenal s přesunem z programu ČT2 na ČT1 nárůst zájmu o více než 300 tisíc diváků. Sledovanost za včerejší díl se vyšplhala na 544 tisíc diváků s podílem na publiku 19,05 procenta. Celkový zásah pořadu byl 760 tisíc sledujících," uvedla výkonná ředitelka výzkumu a programových analýz Renata Týmová.

Nedělní vydání se stalo dosud nejsledovanějším dílem pořadu Lucie Výborné. Předtím byl nejvyhledávanější díl odvysílán 12. září, kdy Výbornou Show s tématem Přátelé a příbuzní Cimrmanů s hosty Miroslavem Táborským, Josefem Čepelkou a Janem Svěrákem sledovalo 342 tisíc diváků.