Borovan.media
Exkluzivní byznysové informace
 

Čtrnáctideník Týden má nového šéfredaktora, přichází z A 11

12:46, 8. 10. 2024

Tým Jana Čermáka, novodobého majitele TV Barrandov a vydavatelství Empresa Media, pokračuje v obměnách vedoucích pozic a budování managementu vlastněných médií. Aktuální změna se týká postu šéfredaktora zpravodajsko-společenského čtrnáctideníku Týden a webu Tyden.cz.

Do čela obou médií nastupuje od října Jan Štoll (foto), vedení Týdne přebírá po Tomáši Loskotovi, který bude i nadále do časopisu přispívat a působit v něm na pozici editora. Loskot také povede dále jako šéfredaktor magazín Interview, zaměřený na rozhovory s inspirativními osobnostmi. Empresa kromě toho vydává i týdeník Sedmička, měsíčník Instinkt a speciální vydání jednotlivých titulů.

"Dosavadní změny Emprese, včetně Týdne, nesmírně prospěly, máme teď na čem stavět. Určitě budeme dále přinášet čtenářům zajímavá témata, nově obsah okoření sondy do politického dění, ať už v podobě změn promítajících se do života čtenářů, rozhovorů s lidmi, kteří mají co říct nebo pranýřování poklesků politiků. Nebudeme se obávat ani otevírání kauz a dalších zásadních témat," uvedl Štoll.

Jan Štoll doposud několik měsíců působil jako ředitel redakcí tištěných a on-line titulů vydavatelství v mediální skupině A 11, byl šéfredaktor titulu Ze zdravotnictví, přispíval do Mladého světa a novin Náš region. Předtím se deset let pohyboval v public relations, mimo jiné na pozici ředitele komunikace ministerstva zdravotnictví, působil i v PR a marketingu ČSSD.